Opbaren en uitvaartplechtigheid
Van den Heuvel uitvaartverzorging beschikt over een eigen rouwcentrum met opbaarkamers welke toegankelijk zijn middels een sleutelsysteem.
Dit houdt in dat de familie een eigen sleutel krijgt vanaf het moment van opbaring tot aan de dag van de uitvaart. Hierdoor kunnen zij zonder eerst een afspraak te moeten maken voor een rouwbezoek, afscheid nemen van de overledene.

Active Image

Voor de opbaarkamers bevindt zich een bezinningsruimte. Hier kan de familie in alle rust overige familie, vrienden en kennissen in een huiselijke sfeer ontvangen. 
Active Image

In het Rouwcentrum bevindt zich een aula waar de familie ongeacht religieuze afkomst een waardige uitvaartplechtigheid voor de overledene kan houden.   

Active Image

Tijdens de uitvaartplechtigheid hebben wij de beschikking over een ruimte en ervaren personeel om op uw kinderen passen.

Er zijn twee ontvangkamers waar gelegenheid is om na de uitvaartplechtigheid de belangstellenden een koffietafel aan te bieden. Ook bestaat de mogelijkheid om een uitgebreide koffietafel te geven met o.a. soep, kroket en salades of anderszins.

Active Image
 
bomen1.jpg

Copyright © 2011 van den Heuvel Uitvaartverzorging, Verzekeringen & Adviesbureau