Uitvaart advies
Het taboe rond een uitvaart is gelukkig in de loop der jaren er een beetje vanaf. Ging men voorheen na een overlijden bij elkaar zitten wachten totdat de uitvaartleider kwam, nu wordt de uitvaart steeds vaker vooraf al geregeld en laat men zich niet meer alles uit handen nemen. Wij als uitvaartonderneming zijn blij met deze situatie.

Waarom alles uit handen geven en zelf passief toekijken? Er zijn zoveel zaken die u zelf kunt regelen bijvoorbeeld, de  laatste verzorging, het kisten, aangifte van overlijden doen, vervoer en noem zo maar op. Daarom zijn wij naast de uitvaartonderneming per 1 januari 2006 een Advies Bureau Uitvaarten begonnen, want, waarom betalen voor diensten die u zelf ook kan en/of mag doen.

Wij adviseren u bij de regeling van een uitvaart wat allemaal kan en zien toe dat, binnen de marges van de wet, de uitvaart een stijlvolle plechtigheid wordt.

Wij berekenen u dan alleen een vast uurloon voor de uren die wij daadwerkelijk voor u werkzaam zijn geweest, dit binnen een straal van 15 km vanuit ons rouwcentrum, zonder meerkosten.

Vraag ons vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn en de voordelen maar ook nadelen hiervan.
 
bomen1.jpg

Copyright © 2011 van den Heuvel Uitvaartverzorging, Verzekeringen & Adviesbureau