Voorregeling
Steeds vaker willen mensen het gebeuren rond hun uitvaart in eigen handen hebben en alles vooraf bespreken. Maar ook als het overlijden binnen afzienbare tijd zal plaats hebben. Het is dan prettig dat veel zaken al geregeld zijn en je niet op de dag van overlijden, want dit is een emotioneel en ingrijpend gebeuren, overstelpt wordt met vragen die kort na het overlijden van belang zijn en erg zakelijk overkomen.

Vaak horen wij tijdens een regeling: "Moeten wij dat nu al beslissen kan dat niet later"

U heeft en dat is begrijpelijk op dat moment het hoofd er niet naar staan. Wij kunnen vooraf de hele uitvaart met u bespreken. Deze bespreking is het zelfde als een regeling op de dag van het overlijden. U krijgt dan binnen enkele dagen van ons een uitgewerkt dossier die zo compleet is, dat in feite alleen nog maar de dag van het overlijden en de dag van de uitvaart behoeft worden ingevuld.

Ook zit er in het dossier een globale kostenbegroting zodat u op de hoogte bent van de kosten van de uitvaart zoals die op dat moment met u besproken is. Uiteraard kunnen er altijd wijzigingen worden aangebracht.

Wanneer u een voorregeling wenst kunt u gebruik maken van de online informatieaanvraag.
 
bomen1.jpg

Copyright © 2011 van den Heuvel Uitvaartverzorging, Verzekeringen & Adviesbureau