Wat te doen bij overlijden?
Bij een overlijden thuis dient u als eerste de huisarts in kennis te stellen. Hij/zij moet eerst de dood daadwerkelijk constateren. Dan zal de arts de overlijdens verklaringen tekenen en die bij u achterlaten. In overleg met u zal deze een uitvaartonderneming van uw keuze inschakelen.

De ondernemer zal met u verdere actie ondernemen zoals: waar de laatste verzorging, waar opbaren, waar en wanneer wilt u de uitvaart regelen. Wanneer het overlijden in het ziekenhuis heeft plaatsgevonden dan adviseren wij u  eerst naar huis te gaan en thuis de ondernemer te bellen. Hij zal dan in overleg met het ziekenhuis afspreken wanneer de overledene kan worden overgebracht. Daar zijn in de ziekenhuizen vaste tijden voor.  Wanneer het overlijden in de nacht heeft plaats gevonden kunt de volgende ochtend bellen. Ook kan dan rustig nagedacht worden over de vraag van welke kleren moet de overledene aan en in welke kist moet de overledene opgebaard worden. Daarna kan in alle rust de uitvaart worden geregeld.

Niets is zo persoonlijk als een uitvaart. Voor de nabestaanden is het dan ook belangrijk dat hier ruimschoots de tijd voor wordt gegeven.

Wij geven u alle tijd en ruimte voor een plechtigheid die in een persoonlijke sfeer zal plaats hebben zoals u dat wil.
 
bomen1.jpg

Copyright © 2011 van den Heuvel Uitvaartverzorging, Verzekeringen & Adviesbureau